fbpx

Ondernemerscoaching

Maar

Wat nu?

Je hebt geen hocus pocus nodig om tot een gepassioneerd en zelfstandig team te komen en zelf meer tijd over te houden voor je rol als kapitein van het schip. Maar als je nu geen actie onderneemt, blijft het een dagelijkse strijd om je bedrijf boven water te houden, brandjes te blussen en alles alleen te runnen. De druk blijft en de stress ook. Dit laat zich voelen in je sociaal leven en in je hobby’s. Vakantie blijft synoniem aan werk inhalen. Je omzet groeit niet. Je geraakt achterop t.o.v. de concurrentie omdat zij wél mee zijn met de nieuwste evoluties en technieken.

Het kan anders. Wij hebben geleerd wat er nodig is om succesvol te ondernemen, een team te motiveren én balans te vinden in je leven. Eerlijk is eerlijk: we maken van jou geen Bill Gates van vandaag op morgen. Wel gaan we je helpen terug de touwtjes in handen te nemen. 

Kom vandaag in actie en vraag een gratis gesprek aan met Ingrid of Bart.

Ontdek welk traject bij je past en geniet van 30% korting dankzij de subsidies van de KMO-portefeuille. De Tafel is immers erkend KMO-portefeuille dienstverlener.

Wil je het anders?

Kom dan nu in actie!

Ingrid De Ryck & Bart De Waele
Gent – Gentbrugge – Herzele