fbpx

Gelukt, je gratis ebook is onderweg naar je mailbox en zal binnen een tiental minuten aankomen.

(Check ook je spamfolder als je niets hebt ontvangen)

Wist je trouwens dat een traject van 7 uur je kan transformeren
van "kleine zelfstandige" naar Ondernemer?

Dat is wat we doen in het traject
"Van Stuurloos naar Resultaatgericht Ondernemen in 7u"

Je verlangt er naar om...

Maar...

In dit traject werken we rond:


Na dit traject

Na dit traject heb je de fundamenten van je onderneming stevig neergezet.
Je hebt een structuur om op te bouwen en kan meteen concrete stappen zetten richting resultaat.  Je weet wat jou uniek maakt, wie jouw ideale klant is.  En je hebt alles om te starten met jouw marketing en sales zodat je jouw ideale klant kan bereiken.
Bovendien kan je jouw product of dienst verkopen aan correcte prijzen zodat je omzet en winst de hoogte ingaan.
En je leert beter plannen en organiseren zodat je meer vrijheid en werkplezier kan ervaren en er ruimte blijft voor gezin en hobby’s.

Het kan anders…

Wij bij De Tafel, hebben de expertise voor handen: samen tellen we méér dan 35 jaar aan ondernemerschap en 20 jaar ervaring in coaching en training.

10-tallen bedrijven gaven ons het vertrouwen om hun teams te begeleiden en meer dan 400 mensen werden door ons
gecoacht in hun zoektocht naar duurzame professionele keuzes. 

Doordat we zelf ‘met beide voeten in de modder staan’ én geïnvesteerd hebben in diverse opleidingen en trainingen hebben we onze tools ontwikkeld vanuit onze eigen praktijkervaring als ondernemer. 

Wie zijn Bart en Ingrid?

We komen beide uit een nest van rasechte ondernemers. 

De situatie waarin jij je op dit ogenblik bevindt, daar weten wij dankzij onze ervaringen in de praktijk alles van. Je mag de uitdrukking ‘been there done that’ hier dus letterlijk nemen.

We zijn doelgericht en gaan door tot we resultaten zien die zichtbaar en meetbaar zijn. Klanten beschouwen we steeds als relaties op lange termijn die we willen optillen naar ondernemers 2.0: ondernemers die visie hebben, motiverend leiden en zich tegelijk gefocust én vrij voelen.

Bart coacht onder andere ondernemers in hun rol als visionair, inspirator en ontwikkelaar.

Ingrid coacht onder andere professionals en teamleiders op basis van inzichten uit talentmanagement, leiderschap en zelfsturing.

Jurgen D.R.

Door met Ingrid en Bart in gesprek te gaan kreeg ik meteen inzichten die ik voorheen niet had. De oefeningen in het e-book hadden al één en ander wakker gemaakt, maar het was pas in het ondernemersgesprek dat het écht helder werd. Ik weet meteen wat me te doen staat en ga het met plezier toepassen.

Els V.K.

Ik ben Ingrid en Bart heel dankbaar voor dit gesprek. Ik had heel wat weerstand om in gesprek te gaan over hoe ik mijn bedrijf run, ik ging er van uit dat ik dat allemaal wel wist… Gelukkig is er de persoonlijke aanpak van Ingrid en Bart, hierdoor kon ik inzien dat ik niet alles alleen moet doen, niet alles moet weten en dat oké is om me te laten bijstaan door een topcoach. Ik ben heel dankbaar dat ik hen heb leren kennen en ga in de toekomst zeker nog met hen samenwerken voor de groei van mijn bedrijf!