fbpx

Gelukt, je gratis snelgids is onderweg naar je mailbox en zal binnen een tiental minuten aankomen.

(Check ook je ongewenste e-mail als je niets hebt ontvangen)

Terwijl je wacht delen we hier iets van onschatbare waarde!

Dit is hoe je als ondernemer met minder moeite meer resultaat boekt..

Beste ondernemer, zaakvoerder,

Bedankt voor het downloaden van de Snelgids “Grip op ondernemen”. Door deze snelgids te downloaden én te gebruiken verzeker je voor jezelf jouw voorsprong op je concurrenten.

Daarnaast…

ben je ondernemer en daar ben je fier op...

Maar…

In de snelgids leer je onder andere:


Wat nu?

Je hebt geen hocus pocus nodig om tot een gepassioneerd en zelfstandig team te komen en zelf meer tijd over te houden voor je rol als kapitein van het schip. Maar als je nù geen actie onderneemt blijft het een dagelijkse strijd om je bedrijf boven water te houden, brandjes te blussen en alles alleen te runnen.

De druk blijft en de stress ook. Dit laat zich voelen in je sociaal leven en in je hobby’s. En vakantie blijft synoniem aan afkicken van de stress en werk inhalen. Je omzet groeit niet. Je geraakt achterop t.o.v. de concurrentie omdat zij wél mee zijn met de nieuwste evoluties en technieken.

Het kan anders…

Wij hebben geleerd wat er nodig is om succesvol te ondernemen, een team te motiveren én balans te vinden in je leven. Eerlijk is eerlijk: we maken van jou geen Bill Gates of Elon Musk van vandaag op morgen. Wel gaan we je helpen terug de touwtjes in handen te nemen. Kom vandaag in actie en vraag een gratis gesprek aan met Ingrid of Bart.

Wie zijn Bart en Ingrid?

Wie zijn Bart en Ingrid?

Zelf zijn we van kleins af aan al jaar en dag rasechte ondernemers. De situatie waarin jij je op dit ogenblik bevindt, daar weten wij dankzij onze ervaringen in de praktijk alles van. Je mag de uitdrukking ‘been there done that’ hier dus letterlijk nemen.

We zijn doelgericht en gaan door tot we resultaten zien die zichtbaar en meetbaar zijn. Klanten beschouwen we steeds als relaties op lange termijn die we willen optillen naar ondernemers 2.0: ondernemers die visie hebben, motiverend leiden en zich tegelijk gefocust én vrij voelen.

Bart coacht onder andere ondernemers in hun rol als visionair, inspirator en ontwikkelaar.

Ingrid coacht onder andere professionals en teamleiders op basis van inzichten uit talentmanagement, leiderschap en zelfsturing.

Dit is wat andere ondernemers over dit gesprek zeggen

Jurgen D.R.

Door met Ingrid en Bart in gesprek te gaan kreeg ik meteen inzichten die ik voorheen niet had. De oefeningen in het e-book hadden al één en ander wakker gemaakt, maar het was pas in het ondernemersgesprek dat het écht helder werd. Ik weet meteen wat me te doen staat en ga het met plezier toepassen.

Els V.K.

Ik ben Ingrid en Bart heel dankbaar voor dit gesprek. Ik had heel wat weerstand om in gesprek te gaan over hoe ik mijn bedrijf run, ik ging er van uit dat ik dat allemaal wel wist… Gelukkig is er de persoonlijke aanpak van Ingrid en Bart, hierdoor kon ik inzien dat ik niet alles alleen moet doen, niet alles moet weten en dat oké is om me te laten bijstaan door een topcoach. Ik ben heel dankbaar dat ik hen heb leren kennen en ga in de toekomst zeker nog met hen samenwerken voor de groei van mijn bedrijf!

Tijdens jouw GRATIS ondernemersgesprek ontvang je:

PS: De laatste dagen krijgen we heel veel aanvragen voor een gratis ondernemersgesprek, en dat vinden we heel tof! Maar we willen elk gesprek grondig voorbereiden zodat we jou écht uitermate waardevolle tips kunnen meegeven. Daarom hebben we een beperking gezet op het aantal gesprekken dat we aannemen. We raden je dus aan om nú jouw gesprek in te boeken, want vol is vol! 

Bedenk eens het volgende:

Als je vandaag geen actie onderneemt en je dit aanbod mist, hoe zouden de komende 90 dagen er dan voor je uitzien? Twijfels, slapeloze nachten, een uitzichtloze situatie, een slechte werksfeer, tegendraadse werknemers…

Of, je kiest vandaag voor gratis hulp van ondernemers die hebben gestaan waar jij nu staat en die je op de juiste weg kunnen zetten naar meer OMZET, WINST EN WERKPLEZIER.

Onderneem nu actie en plan jouw gratis online ondernemerssessie in: