fbpx

Business Quickscan

Medewerkers zijn meer dan hulpmiddelen om een doel te bereiken, ze brengen een organisatie tot leven.

Kamp jij ook met dagelijks tijdstekort om alles gedaan te krijgen?

Heb je het moeilijk je bedrijf optimaal te structureren, waardoor je inboet aan rendement en klantentevredenheid?

Zoek je manieren om meer betrokkenheid en verantwoordelijkheidszin bij je medewerkers te realiseren zodat ze beter samenwerken en communiceren?

Ben je zo druk bezig met het dagdagelijkse dat er geen tijd overblijft voor langetermijnvisie waardoor je bedrijf aan relevantie inboet?

Kies voor de BUSINESS QUICKSAN en

je bent opnieuw “on-top-of-things” in je bedrijf. Werk vanuit rust en controle aan je bedrijf en leid je team met visie naar een toekomst van groei en succes.

We herkennen de struggle waar zoveel collega-ondernemers dagelijks mee worstelen want we zijn zelf zelf ook meerdere malen tegen deze hindernissen aangelopen.

Door het volgen van gerichte opleidingen en het jarenlang samenwerken met de leiders van vooraanstaande groei-bedrijven in het KMO segment, hebben we nieuwe vormen van leiderschap en ondernemen ontwikkeld.

Met deze inzichten hebben we de BUSINESS QUICKSCAN ontwikkeld waarmee jij zicht krijgt in je sterktes en zwaktes. We geven je direct inzetbare tools om mee aan de slag te gaan.

BUSINESS QUICKSCAN

360° inzicht in je bedrijf en concrete, direct inzetbare oplossingen.

Na de Business Quickcan

Onze aanpak

Aan de hand van een sterk doordachte test brengen we de fundamenten van je bedrijfsorganisatie aan de oppervlakte. Wij verwerken de resultaten in ons Business canvas waardoor je duidelijke inzichten krijgt in je sterktes en zwaktes.

Tijdens de online sessie met Ingrid én Bart gaan we inzoomen op de verschillende segmenten van het Business canvas en onderzoeken we waar jouw ‘quick-wins’ zitten.

​We werken samen een actieplan uit met concrete stappen waarmee je op korte termijn resultaat boekt in je groeipunten.

Als je nu niets doet, loop je structureel veel omzet mis.

Vandaag. Volgende maand. Komend jaar. Kom vandaag in actie en vraag een gratis infogesprek aan met Ingrid of Bart.  Ontdek welk traject bij je past en geniet van 30% korting dankzij de subsidies van de KMO-portefeuille. De Tafel is immers erkend KMO-portefeuille dienstverlener.

Inbegrepen in de

Business Quickscan

Voor wie wel?

Voor wie niet?

Je bent al meerdere jaren zelfstandig bezig en hebt hard gewerkt om je bedrijf op te bouwen en/of hebt het familiebedrijf overgenomen.

Je werkt met personeel, bent een kei in je vak en hebt tevreden klanten.

Je koestert de relatie met de mensen om je heen en je beseft dat er naast je bedrijf ook ruimte zou moeten zijn voor gezin, hobby’s en vrije tijd.

Kortom, je bedrijf draait een redelijke omzet en je wil naast een goede work-life balance ook een mooie groei met je bedrijf realiseren.

 

Je bent een starter of je bedrijf bestaat minder dan 1 jaar en je hebt geen personeel.

Je bent zelfstandig in bijberoep en hebt daarnaast nog een vast inkomen.

Je bent ervan overtuigd dat je alles alleen kan en je bent tevreden met hoe je bedrijf functioneert.

De confrontatie met je blinde vlekken ga je liever uit de weg.

V.D.K.

De Pinte

“Het was één van mijn leerrijkste ervaringen. Ik had me geen betere coaches kunnen voorstellen om mijn leiderschap in vraag te stellen.”

M.S.

Halle

“De oefeningen verhelderen en gaven me nieuwe inzichten. Ook al was de sessie kort maar intens, ik kon er direct mee aan de slag.”

Wij hebben de expertise voor handen: samen tellen we méér dan 35 jaar aan ondernemerschap, 20 jaar ervaring in coaching en training, 10-tallen bedrijven gaven ons het vertrouwen om hun teams te begeleiden en meer dan 400 mensen werden door ons gecoacht in hun zoektocht naar duurzame professionele keuzes. Doordat we zelf ‘met beide voeten in de modder gestaan hebben’ én geïnvesteerd hebben in diverse opleidingen en trainingen, hebben we onze tools ontwikkeld en geoptimaliseerd.

Als ondernemend duo versterken we elkaar en door onze eigen accenten houden we het menselijke en het zakelijke in evenwicht. Voorafgaand ontvang je de Quickscan-checklist, in te dienen 24 uur voor de sessie. Daarna volgt de 1-op-2 diepte-sessie (online) met het Business canvas als leidraad. Aanvullend ontvang je nog een reflectie-opdracht als ondersteuning na de sessie.

Wij halen het beste van onszelf naar boven om je de tools aan te reiken en je op weg te helpen, maar het is géén toverformule. Het succes en de ROI hangt ook van jou af. Je zal moeten werken en de zaken aanpakken waar we samen bij stil gestaan hebben en ja, dan verdien je je investering gegarandeerd terug.
Bovendien geniet je van 30 % korting op je investering dankzij de subsidies van de KMO-portefeuille. De Tafel is immers erkend KMO-portefeuille dienstverlener.

Hoe lang kan je je het nog veroorloven door te gaan in de huidige omstandigheden? Als je nu geen prioriteit maakt van de problemen waar je tegenaan loopt, wanneer dan wel? Als het te laat is? Als je omzet begint te dalen of je klanten wegblijven?

Doe het NU!

Helemaal niet. Er zijn veel kleine zelfstandigen en ondernemers zoals jij die zich slim laten begeleiden. Ze zien het belang van externe coaching, hebben het succes al meermaals vastgesteld en plukken de vruchten van dit traject. Van deze kennis en expertise kan jij nu ook gebruik maken.

Wil je het anders?

Kom dan nu in actie!