Business Breakthrough

Wat je doet is het gevolg van wie je bent.
Niet omgekeerd.

Verlang je er naar om over de tools te beschikken waarmee jij je bedrijf kan leiden vanuit rust en controle zodat JIJ opnieuw on-top-of-things bent, ​je leiderschap kan opnemen en je succesvol groei kan realiseren?

Wij herkennen deze uitdagingen omdat we ze zelf hebben ervaren als ondernemers.

Maar wij hebben geleerd hoe we dit moeten aanpakken en daarom hebben we het Business-Breaktrough traject ontwikkeld waarmee jij deze hindernissen naar groei kan overwinnen.

Nu laten we jou mee profiteren van de ervaring en kennis die we hebben opgedaan als ondernemers in onze eigen bedrijven, in diverse nationale en internationale opleidingen en in samenwerkingen met succesvolle ondernemers.

Hoe zou het zijn om het komende jaar een sterk duo aan je zijde te hebben die je over de valkuilen en hindernissen van het werken met personeel heen helpt?

BUSINESS BREAKTHROUGH

Hier een zin?

Na de Business Breakthrough

Onze aanpak

Aan de hand van een sterk doordachte test brengen we de fundamenten van je bedrijfsorganisatie aan de oppervlakte.

De resultaten worden in kaart gebracht in het Business canvas waardoor je duidelijk inzicht krijgt in je sterktes en zwaktes.

We werken 2 maand intensief rond alle aspecten van ondernemerschap.

Aan de hand van persoonlijke opdrachten en coachingsessies met Ingrid en Bart kom je stap voor stap dichter bij je doorbraak.

Om de implementatie en langdurig resultaat te verzekeren voorzien we borgingsessies waarin we je verder ondersteunen en opvolgen.

Als exclusieve Breakthrough-klant kan je 12 maanden lang rekenen op onze persoonlijke ondersteuning en begeleiding, inbegrepen in je traject.

Kom nu in actie en zet de eerste stap naar jouw nieuw leiderschap.

Ontdek welk traject bij je past en geniet van 30% korting dankzij de subsidies van de KMO-portefeuille. De Tafel is immers erkend KMO-portefeuille dienstverlener.

Inbegrepen in de

Business Breakthrough

Voor wie wel?

Voor wie niet?

Je bent al meerdere jaren zelfstandig bezig en hebt hard gewerkt om je bedrijf op te bouwen en/of hebt het familiebedrijf overgenomen.

Je werkt met personeel, bent een kei in je vak en hebt tevreden klanten.

Je gaat voor succes en je bent gemotiveerd om aan je bedrijfsorganisatie te werken.

Kortom, je wil vooruit en je wil nù de hindernissen uit de weg ruimen die je belemmeren om te groeien van kleine zelfstandige naar een succesvolle ondernemer met een sterk team.

 

Je bent een starter of je bedrijf bestaat minder dan 1 jaar en je hebt geen personeel.

Je bent zelfstandig in bijberoep en hebt daarnaast nog een vast inkomen.

Je bent ervan overtuigd dat je alles alleen kan en je bent tevreden met hoe je bedrijf functioneert.

Professionaliseren is niet aan jou besteed en je vindt het niet erg dat je concurrenten je inhalen.

S.G.

De Pinte

“Wat een traject hebben we samen afgelegd! Ik ben mezelf meer dan eens tegengekomen. Verbaasd over wat ik er allemaal heb uit meegenomen, … Ik volg de weg verder naar mijn top. Bedankt om samen mijn parel terug te vinden.”

D.Z.

Halle

“Als ik terugkijk naar het begin en kijk naar waar ik nu sta, ben ik trots op mezelf. Ik had een jaar geleden nooit gedacht dat ik vandaag al zo ver zou staan. Jullie hebben me geleerd om als ondernemer en leidinggevende dicht bij mezelf te blijven.”

Wij hebben de expertise voor handen: samen tellen we méér dan 35 jaar aan ondernemerschap en 20 jaar ervaring in coaching en training. 10-tallen bedrijven gaven ons het vertrouwen om hun teams te begeleiden en meer dan 400 mensen werden door ons gecoacht in hun zoektocht naar duurzame professionele keuzes.

Doordat we zelf ‘met beide voeten in de modder gestaan hebben’ én geïnvesteerd hebben in diverse opleidingen en trainingen hebben we onze tools ontwikkeld vanuit onze eigen praktijkervaring als ondernemer.

Als ondernemend duo versterken we elkaar en door onze eigen accenten houden we het menselijke en het zakelijke in evenwicht.

Voorafgaand ontvangt u de Zelfscan-checklist als voorbereiding op het intakegesprek. In het intakegesprek (Zoom – 1:30 uur) checken we hoe jij en je bedrijf er vandaag voor staan.

Gedurende 4 weken werken we in 4 sessies van een halve dag rond diverse aspecten van je bedrijf. Na 3 maand en na 6 maand volgt dan telkens een borgingsessie, waarin we jou feedback geven zodat de opgedane kennis ook toegepast wordt.

Gedurende 12 maanden, te rekenen vanaf het intakegesprek, zijn we jouw online klankbord, je adviseurs en sparring partners.

Wij halen het beste van onszelf naar boven om je de tools aan te reiken en je op weg te helpen, maar het is géén toverformule. Het succes en de ROI hangt ook van jou af. Je zal moeten werken en de zaken aanpakken waar we samen bij stil gestaan hebben en ja, dan verdien je je investering gegarandeerd terug.
Bovendien geniet je van 30 % korting op je investering dankzij de subsidies van de KMO-portefeuille. De Tafel is immers erkend KMO-portefeuille dienstverlener.

Hoe lang kan je je het nog veroorloven door te gaan in de huidige omstandigheden? Als je nu geen prioriteit van maakt van de problemen waar je tegenaan loopt, wanneer dan wel? Als het te laat is? Als je omzet begint te dalen of je klanten wegblijven? Doe het NU!
Helemaal niet. Er zijn veel kleine zelfstandigen en ondernemers zoals jij die zich slim laten begeleiden. Ze zien het belang van externe coaching, hebben het succes al meermaals vastgesteld en plukken de vruchten van dit traject. Van deze kennis en expertise kan jij nu ook gebruik maken.

Wil je het anders?

Kom dan nu in actie!